fbpx
MS Yachting и Seagull Couture с ексклузивно ревю на финала на Summer Fashion Weekend

MS Yachting и Seagull Couture с ексклузивно ревю на финала на Summer Fashion Weekend

MS Yachting ще представят ексклузивната колекция бански костюми на Seagull Couture под акомпанимента на младите музикални виртуози Виктор Костов и Кристиян Христов.

MS Yachting e фирма лидер в областта на проектирането, изграждането и оборудването на яхтени пристанища в България като реализирани техни проекти са пристанищата в Созопол, Балчик и Несебър.

Днес MS Yachting е една от водещите компании на българския пазар, предлагаща цялата гама услуги, свързани с продажбата на лодки, понтони, пристанищно оборудване, изграждане на морски инсталации, техническо и търговско гмуркане, подводни инспекции, гаранционен и следгаранционен сервиз, застраховка и регистрация на яхтите. Разработват и Plavai.bg – собствена онлайн резервационна платформа за директно наемане на лодки и яхти от флотилията им, базирана в три чартърни бази – Гърция, Турция, Хърватска.

MS Yachting е изключителен търговски представител за България на едни от водещите и емблематични световни компании в яхтостроенето – френските: JEANNEAU, PRESTIGE и LAGOON, испанските De Antonio Yachts, италианските MIG Marine, турските VISION F, както и на много други.

MS Yachting активно работи и за подобряване на яхтения климат в България, а непрекъснатото им участие в различни форуми, мероприятия и международни изложения ги нарежда сред най-успешните компании в индустрията. В репертоарът им още е включено и създаването на ръководството на „Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България”.

Екипът на MS Yachting се колаборира с новия бранд за бански костюми Seagull Couture.

Seagull Couture вярва, че в България може да се развива успешен бизнес с качествени продукти.

„Смятаме, че красотата е навсякъде около нас, стига да имаме око за нея. Вярваме, че семплите дизайни са израз на елегантност и удобството. Вярваме, че всяка жена е уникална, а извивките и са творение на изкуството“, споделят от екипа на Seagull Couture.

Seagull Couture са две позитивни и упорити момичета, които вярват в мечтите си и са си  поставили за цел да са независими и успешни, да имат свободата да творят и да покажат колко далеч може да се стигне с желание.

За тях най-важно е удобството, индивидуалността и съвършенството.

Удобство може да се постигне чрез практичност, а практичността ни кара да бъдем уверени.

За Seagull Couture дрехите са начин за изразяване, но също и спомен, чувство и нотка за топлите дни.

Като концепция и вече изпробвана практика Seagull Couture са заложили на персонализирането на моделите си, за да може всеки да станете част от креативния процес и да разгърне творческия си потенциал до краен предел.

Повече за дейностите на MS Yachting и Seagull Couture може да научите на https://www.msyachting.bg/ , https://instagram.com/ms_yachting и https://instagram.com/seagull_couture