fbpx
5-звездният хотел Imperial Palace е партньор на 4-тото издание на Summer Fashion Weekend

5-звездният хотел Imperial Palace е партньор на 4-тото издание на Summer Fashion Weekend

Вдъхновен от пищния и бляскав стил на древната Римска империя, носещ в себе си духа на несметни съкровища, ценни реликви и великолепни победи, въплътил триумфа и неспирния ритъм на безкраен празник, Империал Палас Хотел 5*, Слънчев бряг ви предлага изживяване, на което да се насладите и което да запомните.

Потопете се в уникалната му атмосфера, подсилена от фин мрамор, масивни древни колони и ефектни полилеи. Насладете се на многобройните му огромни басейни и възхитителната палитра от спортни и разкрасителни процедури.

Възползвайте се от удобството и спокойствието на неговите 550 хотелските стаи и студиа с великолепни гледки към залива на Слънчев бряг и стария Несебър.

Imperial Palace Hotel 5*, Слънчев бряг  предлага All inclusive почивка в която да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове в основния ресторант на хотела.

Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или бара на басейна.

Незабравима семейна ваканция, романтично бягство с любим човек или мигове за самовглъбяване и медитация край морето…

Добре дошли в Империал Палас Хотел 5*! Почувствайте се като император!

Научете повече за Imperial Palace Hotel 5* на:

https://imperialpalacehotel.bg/bg https://www.facebook.com/imperialpalacehotel.bg/ https://www.instagram.com/hotel_imperial_palace/